Private lease

Private Lease zonder gedoe via Auto Tensen in Hoorn.

De voordelen op een rijtje

  • Vast maandbedrag
  • Persoonlijke service
  • 14 dagen bedenktijd
  • Onderhoud & banden bij Auto Tensen
  • Eerlijke voorwaarden

Eerlijke voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product

inclusief reparatie, onderhoud van banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht om zorgeloos te genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze te maken.

Wilt u onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag? Dan is Private Lease voor u de uitkomst. En wilt u dat doen via uw vertrouwde autogarage in de regio Hoorn? Auto Tensen Hoorn biedt u nu Private Lease, in samenwerking met aanbieder Lease’m.

Private Lease compleet en zonder verrassingen

Een auto private leasen staat gelijk aan onbezorgd rijden zonder verrassingen. En dat voor een vast maandbedrag. Bij ons is een private leasecontract altijd zeer compleet. Zo zijn onderhoud, reparatie, banden, 24/7 Pechhulp, een complete all-risk verzekering, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting en nog veel meer inbegrepen. U weet waar u aan toe bent en blijft altijd mobiel. Ook kunt u direct uw huidige auto aan ons verkopen, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Zekerheid voor u: Keurmerk Private Lease

Kiest u voor Auto Tensen? Dan is dat een goede keuze. Want u profiteert dan ook van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Onze partner Lease’m heeft namelijk het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is voor jou hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private lease overeenkomst af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease keurmerk biedt:

  1. Eerlijke voorwaarden: Algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.
  2. Compleet product: dit betekent dat er volledige duidelijkheid is wat er in de leaseprijs zit. Jouw Lease’m private lease contract is dus altijd inclusief reparatie, onderhoud van banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt, samen met jou, hoeveel je wilt en kunt betalen voor je private lease contract. Dit biedt jou zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten ook werkelijk financieel kunt dragen.
  4. 14 dagen bedenktijd: Je hebt het recht om zorgeloos te genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze te maken. Op basis van het consumentenrecht heb je daarom 14 dagen bedenktijd.
  5. Zekerheid bij klachten: Krijg je te maken met een geschil (waar we niet vanuit gaan)? Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Geïnteresseerd in Private Lease via Lease’m? Kies direct uw droom auto hieronder.

Koopt u liever een occasion?
Bekijk ons aanbod

 

Waarom Leasen?

Leasen is rijden zonder zorgen. U loopt geen risico omdat reparaties en onderhoud bij de prijs inbegrepen zijn. Dus geen verrassingen achteraf!

In tegenstelling tot het kopen van een auto (op afbetaling), least u voor een vast ‘all-in’ maandbedrag een nieuwe auto. Met één ‘all-in’ maandtarief weet u exact wat de auto u kost. Het enige wat u buiten het leasecontract zelf betaalt, is de brandstof.

Unieke Inleverregeling

Vaak zit het mee maar soms zit het tegen. In goede tijden kunt u met gemak verplichtingen aangaan, maar wat gebeurt er als u bijvoorbeeld uw baan verliest? Dankzij de unieke optionele inleverregeling van lease’m hoeft u in onzekere tijden niet wakker te liggen van de financiële verplichting die hoort bij uw privé leasecontract.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×