Katalysator vervangen

Als de katalysator stuk is dient deze vervangen te worden. Wij helpen u graag om te controleren of uw katalysator aan vervanging teo is. Zo voorkomt u onnodige latere reparatiekosten en weet u zeker veilig op weg te gaan.

De voordelen op een rijtje

  • Scherpe prijzen voor onderhoud
  • Snelle service
  • Gecertificeerde monteurs
  • Gratis vervangend vervoer
  • Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij ons betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Waarom uw katalysator vervangen?

De katalysator is verantwoordelijk voor het filteren van de schadelijke uitlaatgassen van uw auto. Na lang gebruik kan het reiningingssysteem van de katalysator stukgaan. Dit is zowel slecht voor uw auto als het milieu. Laat daarom z.s.m. uw katalysator vervangen.

Een kapotte katalysator verbruikt meer brandstof. Meer brandstofverbruik leidt tot hogere brandstofkosten. Deze kosten kunt u voorkomen door de katalysator tijdig te laten vervangen. 

Wanneer uw katalysator vervangen?

Op het moment dat de katalysator stuk is, gaat er een waarschuwingslampje branden in uw dashboard. Laat, in dit geval, direct uw katalysator vervangen door een specialist.

Vaak merkt u ook zelf dat het onderdeel stuk is omdat uw motor minder vermogen lijkt te hebben. Het is van belang om zo snel mogelijk de katalysator te laten vervangen. Zo voorkomt u onnodige kosten. Een katalysator vervangen is een prijzige reparatie. De reden hiervoor is dat het onderdeel is geïmpregneerd met edelmetalen, die via een chemische reactie, zorgen voor het zuiveren van de uitlaatgassen. Toch kan het ook voorkomen dat de bevestiging verroest is of alleen de sensor vervangen dient te worden. Dit scheelt weer in de kosten. Daarom is het van belang om eerst een erkend onderhoudspunt te raadplegen voor een eerlijke prijsindicatie.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact op of komt gerust langs voor gratis & vrijblijvend advies!
Maak direct een afspraak

Reparatie & Onderhoud bij Auto Tensen in Hoorn

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals u, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden. U ontvangt kwaliteits-onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en Auto Service Netwerk. Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten. Wij geven u gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen en ontvangt u altijd de service de het beste aansluit op uw auto. Bekijk ook onze andere services: APK keuringOnderhoudsbeurtAirco onderhoudRemblokken & RemschijvenUitlaat serviceSchokdempersAutolampenDistributieriemWaterpomp

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×