Over Ons

Auto Tensen is al sinds 1953 Dé Stadsgarage van Hoorn

Door onze klantgerichtheid en een team van specialisten zijn wij in staat om de meest geschikte service en hoogste kwaliteit te bieden tegen zeer betaalbare tarieven.

Een perfect ligging aan de binnenstad

Tevens bieden wij u een zeer centrale  en goed bereikbare locatie, naast de A-7, met op loop afstand:

  • Het centrum van de stad Hoorn
  • Trein en busstation Hoorn
  • WFG Ziekenhuid

Dit biedt de ideale mogelijkheid voor rondje door het centrum of een lekker bakje koffie. Natuurlijk kunt u hiervoor ook altijd bij ons terecht.

Onze diensten

Als compleet-services bedrijf zijn wij onze klanten van dienst vanaf het moment dat zij een auto zoeken tot het onderhoud en de koop van weer een nieuwe auto. Dit betekent dat u op ons kunt rekening voor de onderstaande services.

  • Het vinden van de juiste nieuwe auto of occasion.
  • De aankoop van uw nieuwe auto of occasion.
  • Financiering en verzekering
  • Inruil en garantieverlening.
  • Private lease & financial lease.
  • Reparaties & onderhoud, waaronder: banden, APK keuring, airco service en nog veel meer.

Voor het opbouwen van de een langdurige relatie met onze klanten, proberen wij onze services zo snel en efficient mogelijk te verlenen. Indien u eventjes moet wachten tot de reparatie klaar is, kunt u altijd terecht voor een lekker kopje koffie. Dan kunt u direct genieten van ons aanbod aan klassieke auto’s. Zelfs met de kleine autobestuurders hebben wij rekening gehouden zodat u de aandacht op uw auto kunt richten.

BOVAG voorwaarden voor een betrouwbare aankoop van uw occasion.

Bij de aankoop van een occasion ontvangt u standaard min. 6 mnd garantie op alle auto’s vanaf €4.500.  Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Dit betekend extra zekerheid voor u als klant. Klik hier voor alle BOVAG garantie voorwaarden.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft de PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×