Over Ons

De Peugeot & Citroën merkspecialist in uw buurt

Welkom bij de grootste vereniging van onafhankelijke Peugeot & Citroën merkspecialisten in Nederland. Zo kunt u altijd kiezen uit het grootste aanbod aan occasions die beschikbaar zijn in uw regio.

Op onze site vindt u het breedste aanbod van occasions in Nederland dat beschikbaar is bij uw vertrouwde autobedrijf in de buurt.

Om onze klanten optimaal te bedienen heeft PCA een netwerk van meer dan 50 vestigingen met een ruime showroom, verspreid over Nederland. Het grootste deel van onze occasions kan in iedere vestiging worden aangeboden. Indien je interesse hebt in een auto die niet op voorraad staat bij de vestiging bij jou in de buurt, wordt deze occasion naar de vestiging van jouw voorkeur getransporteerd. Zo bespaar je veel tijd en onnodige kilometers.

Onze visie is dat je bij ons de beste occasion koopt voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. We streven naar optimale transparantie over onze occasions en het verkoopproces. Zo bieden we een prettige koopervaring en bovenal zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Dit ondersteunen we door het oriëntatie proces zo eenvoudig mogelijk te maken op onze website en zoveel mogelijk beschikbare informatie per occasion te verzamelen en te delen. De prettige koopervaring vind je terug in de gastvrijheid in de één van de PCA vestigingen die veelal uit familiebedrijven bestaan.

Een auto kopen?

Overweeg je een occasion te kopen? Bekijk dan direct ons ruime aanbod occasions online. En kom je er niet uit of heb je vragen over een auto? Dan kun je altijd terecht bij uw PCA Merspecialist in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Bekijk aanbod

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×