Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Waarom uw waterpomp vervangen?

Arrow small Een kapotte waterpomp kan leiden tot een kapotte motor & hoge reparatiekosten. De motor van uw auto moet gekoeld worden. Dit koelproces wordt gestart foor de waterpomp. Terwijl de pomp zelf vaak niet vervangen hoeft te worden zijn het voornamelijk de onderdelen die tot veel problemen kunnen leiden. Tijdig uw waterpomp vervanen is daarom van belang  en voorkomt hoge reparatiekosten in de toekomst.

Wanneer uw waterpomp vervangen?

Arrow small Bij verschillende problemen aan uw waterpomp is vervanging van belang. Over het algemeen zijn een oververhitte motor en een vreemd geluid indicatoren van een lekkende waterpomp. Het laatste betekent vaak dat de serpentineriem kapot is, waardoor de pomp de motor niet meer kan verkoelen. Of uw waterpomp lekt is zeer moeilijk van de buitenkant te herkennen. Hiervoor is het van belang om dit in de motor, door een erkende monteur, te laten controleren.

Arrow small Om een lekkende waterpomp te voorkomen is het van belang om dit onderdeel voortijdig te laten vervangen. Uw waterpomp vervangen kan vaak in combinatie met het vervangen van de distributieriem. Het juiste moment is afhankelijk van het merk van uw en het model. Toch adviseren wij om uw waterpomp te laten vervangen na 60.000 tot 100.000 kilomter.

Wilt u weten of uw waterpomp lek is of aan vervanging toe is? Neem direct contact op of komt gerust langs in Hoornvoor gratis & vrijblijvend advies!

 

Reparatie & Onderhoud bij Auto Tensen Hoorn

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals jij, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden. 

Jij ontvangt kwaliteits-onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en Auto Service Netwerk. 

Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten. 

Wij geven jou gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo sta je niet voor verrassingen en ontvang je altijd de service de het beste aansluit op jouw auto.

Bekijk ook onze andere services: APK keuringOnderhoudsbeurtAirco onderhoudRemblokken & RemschijvenUitlaat serviceSchokdempersAutolampenDistributieriemKatalysatorWaterpomp

 Checkmark small Scherpe prijzen door scherp uurtarief . Betaal nooit teveel voor een waterpomp.

Checkmark small  Standaard 24 maanden garantie. Op fabricage en montagefouten van uw waterpomp. 

Checkmark small  Groot assortiment. Als onderdeel van het Auto Service netwerk hebben wij toegang tot waterpompen voor alle merken & modellen.

 Checkmark small Haal & brengservice of Gratis vervangend vervoer

Checkmark small  Toplocatie in centrum Hoorn

Onderhoud & reparaties


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.