Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Het vervangen van een distributieriem verschilt per merk en model. Het kan tussen de 1.5 tot 6 uur duren. Aangezien de distributieriem is weggebouwd achter stofkappen, aan de zijkant van de motor, is dit een zeer ingrijpende klus. Zorg er daarom voor dat u van tevoren een prijsinschatting opvraagt. Dan weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact op of komt gerust langs voor gratis & vrijblijvend advies!

Maak direct een afspraak

 

Wanneer distributieriem vervangen?

Het vervangen van de distributieriem verschilt per model. De meeste distributieriemen hebben een levensduur van 60.000 tot 120.000 kilometer of het aantal jaar, zoals voorgeschreven door de fabrikant. Wil jij weten wanneer de distributieriem van uw auto vervangen moet worden? Neem dan contact met ons op of kom direct langs onze vestiging in Hoorn. Dan zoeken wij het vrijblijvend voor u uit.

Waarom uw distributieriem vervangen?

Arrow small Uw distributieriem vervangen moet periodiek gedaan worden. De distributieriem is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van uw auto. Door het gebruik van de distributieriem sluiten de rubbers en vezels. Om te voorkomen dat de distributie breekt is het van belang om deze periodiek te laten vervangen.

Arrow small Bespaar kosten door het preventief vervangen van de distributieriem. Indien de distributieriem niet tijdig wordt vervangen kan deze beschadigen of zelfs breken. Dit brengt ernstige schade toe aan de motor van uw auto. Door de distributieriem tijdig te vervangen bespaart u wel tot duizenden euro's aan reparatiekosten. Laat daarom uw distriburiem vervangen door een specialist bij u in de buurt.

 

Reparatie & Onderhoud bij Auto Tensen

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals jij, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden. 

Jij ontvangt kwaliteits-onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en Auto Service Netwerk. 

Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten. 

Wij geven u gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen en ontvangt u altijd de service de het beste aansluit op uw auto.

Bekijk ook onze andere services: APK keuringOnderhoudsbeurtAirco onderhoudRemblokken & RemschijvenUitlaat serviceSchokdempersAutolampenDistributieriemKatalysatorWaterpomp

 Checkmark small Standaard 24 maanden garantie. Op fabricage en montagefouten van uw distributieriem.

Checkmark small  Kwaliteits-garantie. Wij hanteren enkel distributieriemen van topmerken, gemonteerd door erkende monteurs. 

Checkmark small  Scherpe prijzen door scherp uurtarief

 Checkmark small Haal & brengservice of Gratis vervangend vervoer

Checkmark small  Toplocatie in centrum Hoorn

Onderhoud & reparaties


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.