Airco onderhoud

Airco onderhoud voor alle merken in Hoorn

Binnenkort op vakantie met de auto? Laat uw airco gratis checken.

Dan is het natuurlijk van belang dat uw airco in orde is. Mooi weer is heerlijk. Echter, iedereen weet hoe onprettig het is als uw airco het laat afweten op zonvakanties. Meer 10 uur onderweg zonder airco, dat wilt niemand.

Laat daarom uw airco gratis checken of reinigen voor maar € 19,50. Zo kunt u weer richten op waar uw vakantie voor bedoeld is: genot en rust.

Het belang van airco onderhoud aan uw auto.

Arrow small  Naast comfort zorgt regelmatig airco onderhoud er ook voor dat u als bestuurder fris achter het stuur zit. Wel zo veilig.

Arrow small  Daarnaast is uw airco ook in de winter onmisbaar, namelijk om beslagen ruiten te verhelpen. Heeft u het idee dat de airco niet meer zo goed koelt? En heeft u last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters? Dan is het tijd voor onze uitgebreide Airco Servicebeurt. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende controle!

 

Hoe vaak moet uw airco gevuld worden?

Wist u dat uw airco vloeistof door verdamping jaarlijks met 8 tot 10% afneemt? Zodra het percentage onder de 70% komt neemt de kans tot defecten en hogere reparatiekosten toe. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Ons advies is daarom: elke drie jaar een Airco Servicebeurt laten uitvoeren.

 

Airco Onderhoud voor uw auto:

Checkmark small    Wij vullen de airco en recycelen het koudemiddel.

Checkmark small    Vertraagt de aangroei van nieuwe bacteriën.

Checkmark small   Wij reinigen uw airco zodat alle ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen.

 

Reparatie & Onderhoud bij Auto Tensen

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals u, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden.

U ontvangt kwaliteits-onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en Auto Service Netwerk.

Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten.

Wij geven u gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen en ontvangt u altijd de service de het beste aansluit op jouw auto.

Bekijk ook onze andere services: APK keuringOnderhoudsbeurtAirco onderhoudRemblokken & RemschijvenUitlaat serviceSchokdempersAutolampenDistributieriemKatalysatorWaterpomp

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×