Wij verkopen uw auto

Auto Tensen verkoopondersteuning

"Wist u dat 95% van alle auto zoekenden bij voorkeur een auto koopt bij een autobedrijf i.p.v. een particulier? Dit vanwege de betrouwbaarheid van het bedrijf en het recht op garantie."

Wilt u alsnog uw huidige auto verkopen tegen een mooie prijs zonder de moeite van de verkoop? Wij ondersteunen u graag in de verkoop van uw auto. Wij bieden simpelweg uw auto aan terwijl deze in uw bezit blijft. Door van tevoren een prijs af te spreken weet u direct wat uw auto oplevert. Met ons netwerk aan kopers zijn onze verkopers in staat om ook uw auto te verkopen binnen een mum van tijd. Snel & zonder enige moeite van uw kant. Gratis & vrijblijvende service.

Voordelen Auto Tensen verkoopondersteuning:

Checkmark small   Ontvang een eerlijke prijs voor uw auto

Checkmark small   Ontvang een hogere prijs dan de inruilwaarde van uw auto

Checkmark small   Wij verkopen onze occasions gemiddeld binnen 40 dagen

Checkmark small   Bespaar vele uren door het verkoopproces uit handen te geven

Checkmark small   Bespaar kosten voor de promotie van uw auto.

Checkmark small   Ontvang na verkoop direct de afgesproken prijs op uw rekening.

Checkmark small   Vrijblijvende & Gratis service.

Voor welke prijs kunnen wij uw auto verkopen? Vul het formulier in en wij laten het u binnen 1 dag weten!

 

Verkoop uw auto makkelijk & snel met behulp van onze verkoopondersteuning!

“Geen lage inruilprijzen, of u auto beneden waarde verkopen aan online platformen. Ontvang de prijs die u wilt!”

Steeds meer particulieren kiezen ervoor om hun auto zelf te verkopen op platformen als Marktplaats.nl. Waarom ook niet? u bepaalt zelf de prijs en hoeft de auto niet onder de martwaarde in te ruilen. Echter, meestal pakt dit in de realiteit niet uit zoals verwacht. Vooral in het geval van duurdere occasions, kopen mensen liever bij een autobedrijf. Dit voor de betrouwbaarheid, de zekerheid dat de auto is gekeurd en voornamelijk om gebruik te kunnen maken van de vele garantiemogelijkheden. Verder is een auto verkopen ook gewoon hard werken. Van het zoeken naar potentiële consumenten tot het regelen van proefritten en de aflevering van de auto. Om nog maar niet te spreken over de prijsonderhandeling. U heeft uiteindelijke een dagtaak aan het verkoopproces. Als professional nemen wij graag dit proces van uw over zonder dat u in hoeft te leveren op uw prijs.

Hoe werkt het?

“U hoeft alleen maar te wachten tot de auto verkocht is en uw bijdrage ontvangt.”

Wij spreken samen van tevoren een prijs af en nemen de verkoop van uw auto over. Wij bieden de auto aan voor iets meer dan de afgesproken prijs om onze eigen werkzaamheden te kunnen compenseren. Dit bestaat uit het aanbieden van uw auto op verschillende autoplatformen waaronder deze website, Marktplaats en Gaspedaal. De arbeidsuren voor de verkoop, de keuring, het verzorgen van de garantie en aflevering van de auto nemen wij voor onze rekening. U hoeft alleen maar te wachten tot de auto is verkocht en uw bijdrage ontvangt. Dit zal gemiddeld niet lang zijn. Door onze ervaring, netwerk en prijsbepaling zijn we in staat om onze auto’s gemiddeld binnen 40 dagen te verkopen. Verder zit u nergens aan vast in de tussentijd. Ook blijft u in bezit van uw auto tot wij een koper hebben gevonden. Reden genoeg om te kijken of consignatie verkopen bij u past.

Wilt u meer informatie? Bekijk direct onze voorwaarden voor onze verkoopondersteuning.

 Niet alleen uw auto verkopen maar ook een nieuwe auto kopen? Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@autotensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×