Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Verkoopondersteuning voorwaarden

Auto Tensen B.V. zal zorg dragen voor de verkoop van u als aanbieder van de auto. Dit omvat dat Auto Tensen zal ondersteunen in de verkoop van de auto totdat de auto is verkocht of de aanbieder besluit de overeenkomst te ontbinden. In deze vorm omvat "ondersteunen" het adverteren van de auto, het ontvangen van kopers, het afhandelen van de verkoop van uw auto en verrichten van een betaling aan de verkopers nadat de verkoop is afgerond.  

De kosten die gemaakt worden aan de auto, tijdens de periode waarin Auto Tensen ondersteunt, zijn voor rekening van Auto Tensen BV mits anders overeengekomen met de verkoper. Dit betreft, maar is niet beperkt tot, de compensatie voor de volgende werkzaamheden: adverteren van de auto, voltanken, eventuele reparaties gedurende de periode van verkoopondersteuning.

De richtprijs wordt voorgaand aan de overeenkomst overeengekomen. Over de meerwaarde is Auto Tensen BV vrijelijk om te handelen. Mocht de prijs lager uitvallen dan de aanbiedingsprijs, dan kan Auto Tensen BV alleen de verkoop tot stand brengen met de goedkeuring van de verkoper door middel van een bevestiging via de telefoon of email. 

Op het moment dat de auto verkocht wordt zal Auto Tensen BV deze auto inkopen van de verkoper voor de richtprijs of de anders schriftelijk overeengekomen prijs en deze vrijwaren van alle verplichting horende bij de te verkopen auto.

Op het moment dat een geïnteresseerde partij zich heeft aangemeld, is de verkoper verplicht zijn/haar auto, op verzoek van Auto Tensen BV, binnen 7 dagen, op het volgende adres af te leveren: Dampten 6, Hoorn, 1624NR. Als specialist is Auto Tensen BV in staat om vrijelijk te bepalen wanneer een partij geïnteresseerd is. Hierop volgend zal Auto Tensen BV de auto keuren op de kwalitatieve staat. Als specialist is Auto Tensen BV vrijelijk om te bepalen wat de verwachte kwalitatieve staat van de auto is. Indien de auto wordt afgekeurd op de kwalitatieve staat, blijft de verkoper in bezit van de auto en wordt deze overeenkomst ontbonden.

In het geval van een akkoord op deze overeenstemming geeft de verkoper aan dat de eerder opgegeven schade en kwalitatieve staat van de auto naar waarheid is gedeeld met Auto Tensen BV. Het afronden van het formulier "Uw advertentie opmaken" volstaat ter akkoord van de overeenkomst.

 


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.