Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Wilt u onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag? Dan is Private Lease voor u de uitkomst. En wilt u dat doen via uw vertrouwde autogarage in de regio Hoorn, Enkhuizen? Auto Tensen biedt u nu Private Lease, in samenwerking met Private lease aanbieder Lease’m.

Private Lease compleet en zonder verrassingen

Een auto private leasen staat gelijk aan onbezorgd rijden zonder verrassingen. En dat voor een vast maandbedrag. Bij ons is een private leasecontract altijd zeer compleet. Zo zijn onderhoud, reparatie, banden, 24/7 Pechhulp, een complete all-risk verzekering, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting en nog veel meer inbegrepen. U weet waar u aan toe bent en blijft altijd mobiel. Ook kunt u direct uw huidige auto aan ons verkopen, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Zekerheid voor u: Keurmerk Private Lease

Gaat u Private leasen via Auto Tensen? Dan is dat een goede keuze. Want u profiteert dan ook van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Onze partner Lease’m heeft namelijk het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is voor jou hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private lease overeenkomst af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease keurmerk biedt:

  1. Eerlijke voorwaarden: Algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.
  2. Compleet product: dit betekent dat er volledige duidelijkheid is wat er in de leaseprijs zit. Jouw Lease’m private lease contract is dus altijd inclusief reparatie, onderhoud van banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt, samen met jou, hoeveel je wilt en kunt betalen voor je private lease contract. Dit biedt jou zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten ook werkelijk financieel kunt dragen.
  4. 14 dagen bedenktijd: Je hebt het recht om zorgeloos te genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze te maken. Op basis van het consumentenrecht heb je daarom 14 dagen bedenktijd.
  5. Zekerheid bij klachten: Krijg je te maken met een geschil (waar we niet vanuit gaan)? Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Geïnteresseerd in Private Lease via Lease'm? Kies direct uw droom auto hieronder. 

 

Waarom Leasen?

Leasen is rijden zonder zorgen. U loopt geen risico omdat reparaties en onderhoud bij de prijs inbegrepen zijn. Dus geen verrassingen achteraf!

In tegenstelling tot het kopen van een auto (op afbetaling), least u voor een vast 'all-in' maandbedrag een nieuwe auto. Met één 'all-in' maandtarief weet u exact wat de auto u kost. Het enige wat u buiten het leasecontract zelf betaalt, is de brandstof.

Unieke Inleverregeling

Vaak zit het mee maar soms zit het tegen. In goede tijden kunt u met gemak verplichtingen aangaan, maar wat gebeurt er als u bijvoorbeeld uw baan verliest? Dankzij de unieke optionele inleverregeling van lease'm hoeft u in onzekere tijden niet wakker te liggen van de financiële verplichting die hoort bij uw privé leasecontract.

Wij zijn ook uw zakelijke partner voor lease, onderhoudsafspraken met fleetowners of de individuele zakelijke rijder.

PCA Lease informatie

 

De PCA groep heeft met diverse leasemaatschappijen afspraken gemaakt om de auto's te mogen onderhouden en repareren bij de aangesloten PCA dealers.

 

Bent u fleetowner en wilt een onderhoudsafspraak maken voor uw wagenpark? Ook dan bent u bij  Auto Tensen aan het juiste adres! Met één afspraak bij ons is het mogelijk om bij alle PCA dealers dezelfde faciliteiten te krijgen! 

Interresse in een landelijk dekkende afspraak? Kom gewoon even bij ons aan en vraag naar Jan Reus. Ook een zakelijke rijder met enkele of wellicht 1 zakelijke auto is bij ons van harte welkom!


Leaseafspraak met meerdere merkspecialisten

Vanaf begin 2016 werken we t.b.v. leasemaatschappijen samen met andere merkspecialisten in de keten hét autoservicenetwerk (zie de kaart voor al onze zakelijke adressen)

 

 

Verzekering

PCA dealerverzekering
De PCA dealer Autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, met de PCA dealer Autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

premieberekenen

 

 

 

 

 

Financiering

Mocht er een financiering nodig zijn, dan weten wij de kanalen om dit voor uw nieuwe, of gebruikte auto zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen. Ruim 70% van alle autobezitters heeft op de één of andere wijze een financiering. Wij vinden het daarom normaal om u hierinde helpende hand te bieden.

Wees ervan bewust dat uw eigen situatie bepaalt welk soort financiering het best bij uw past!

Carmeleon is door Ter Veer ook gekozen als het adres voor financiering!

Of het nu gaat om een normale financiering of een continu krediet, graag maakt Carmeleon voor u een offerte voor u.

Klik op het logo voor de doorverwijzing.

 Carmeleon financieringen

En vergis u niet, zij kunnen dit maar al te vaak voordeliger aanbieden dan een bank. Vraag dus naar de mogelijkheden!

Eén loket voor al uw autozaken. Dat is pas makkelijk!


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.