Occasion service slider Peugeot specialist hoorn Citroen specialist hoorn

Al meer dan 65 jaar is Auto Tensen de Stadsdealer van Hoorn & Enkhuizen. Sinds de oprichting in 1953 is er binnen dit familiebedrijf bedrijf veel veranderd. Dit door te luisteren naar onze klanten en de lijnen kort en simpel te houden.

Door onze jarenlange ervaring in occasions & nieuwe auto's heeft Auto Tensen een uitgebreid inkoopnetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland.

Zo werken wij samen met meer dan 60 Peugeot en Citroën specialisten in Nederland en België zodat je kunt kiezen uit meer dan 800 auto's die gratis bezorgd worden op onze vestigingen in Hoorn of Enkhuizen voor een proefrit en aankoop. Hierdoor profiteer jij van een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige occasions tegen een betaalbare prijs.

peugeot occasions hoorn

Bekijk aanbod

Vraag gratis uw top 3 occasion aan!

Weet u welke merk & model u wilt maar hebt u de ideale occasion nog niet gevonden? Doe direct een aanvraag en wij delen binnen 1 werkdag uw top 3 occasions binnen het totale online aanbod. Met meer dan 30 jaar ervaring houden onze occasion experts rekening met jouw wensen en de scherpste prijs/- kwaliteitsbalans. Staat uw ideale auto ertussen? Dan regelen wij graag de rest van het aankoopproces. Dit geheeld gratis & vrijblijvend.

Naam(*)
Ongeldige invoer
Welk merk auto zoekt u?(*)
Ongeldige invoer
Welk model zoekt u?
Ongeldige invoer
Wat is uw budget?
Ongeldige invoer
Email(*)
Vul uw e-mail adres in.
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Op het moment dat u een aanvraag doet zit u nergens aan vast. Onze experts gaan graag voor u op zoek naar de ideale occasion. Zit deze ertussen dan helpen wij u graag bij de aankoop van deze auto. Ook dit is geheel vrijblijvend. Zo hopen wij dat u de juiste auto vindt en deze bij ons aankoopt. Zo kunnen wij onze kennis en ervaring gebruiken om u van dienst te kunnen zijn.

 

 

Peugeot occasions hoornPeugeot occasions hoorn stap 2Peugeot occasions hoorn stap 3

Bent u actief op zoek naar de ideale tweedehands auto maar vindt u het moeilijk om deze te vinden? Dan is Occasionklik perfect voor u!

Het vinden van de ideale auto is voor de meesten erg tijdsintensief en complex. Vaak horen wij de volgende oorzaken:

  • Moeite om het juiste model, uitvoering en/of opties te kiezen
  • Eindeloze zoektocht om de juiste auto online te vinden
  • Onzekerheid over het bepalen van de juiste prijs & kwaliteit
  • Ontbreken kennis voor keuring & onderhandeling
  • Ontbreken van inruil & juiste garantieopties bij de aankoop van een tweedehands auto

Veel van onze klanten zitten met de bovenstaande problemen. Dit wordt vooral veroorzaakt door het ontbreken van professionele kennis & ervaring. Om toch de ideale auto te vinden hebben wij Occasionklik in het leven geroepen.

Wat is Occasionklik?

Occasionklik maakt het mogelijk om zorgeloos uw ideale occasion te vinden. Wij nemen het gehele aankoopproces van uw auto over. Van de zoektocht, keuring & onderhandeling tot de aankoop en levering van uw auto. Als u tevreden bent met het resultaat dan koopt u de auto simpelweg bij ons in Hoorn of Enkhuizen. Zo zorgen wij voor de juiste klik tussen u en uw ideale occasion, zonder de lasten van de aankoop van een tweedehands auto.  

Voordelen

checkmark logo groen  Vind uw ideale auto zonder enige moeite

checkmark logo groen  Koop een betrouwbare auto

checkmark logo groen  Betaal de laagst mogelijke prijs voor uw auto

checkmark logo groen  Ontvang een eerlijke inruilprijs

Gratis & vrijblijvende service

De aankoopondersteuning die wij leveren is kosteloos. Wij vinden dat het zoeken naar en faciliteren van de juiste auto deel uit dient te maken van een professioneel autobedrijf. U betaalt dan ook enkel het aankoopbedrag van de auto die wij voor u hebben verzorgd. Bent u na de proefrit toch niet tevreden met het resultaat? Geen probleem, dan zit u nergens aan vast.

Occasionklik bezorgen

Kies uit meer dan 800 occasions van 52 Peugeot & Citroën merkspecialisten in Nederland en België. Gratis bezorgd op onze locaties in Hoorn of Enkhuize en gekeurd op meer dan 30 punten. 

Zo kun je niet alleen eenvoudig op één plek zoeken, maar bespaar je ook veel moeite voor het bezichtigen en kopen van jouw droom auto. Ga vervolgens bij ons in onderhoud om ook optimaal te profiteren van onze service na de aankoop van jouw auto.

tensen occasion services team hoorn

Bekijk online voorraad occasions

 

 

 


Waarom Tensen?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

/* */