Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Uw ideale occasion nog niet gevonden? Geen probleem. Onze experts gaan graag voor u op zoek.

Vind uw ideale occasion

Binnen Auto Tensen is ons doel om voor iedere klant de ideale auto te vinden. Hebben wij deze auto niet in voorraad? Dan gaan wij graag voor u op zoek. Met deze unieke service garanderen wij dat alle klanten op de juiste manier ondersteunt worden. 

 Checkmark small Vind uw ideale auto tegen uw prijs. Met 25 jaar ervaring vinden onze experts uw auto uit het gehele occasion aanbod in Nederland.

Checkmark small  Besparing moeite en kosten. Een auto kopen is al stressvol genoeg. Wij nemen graag het gehele zoek- en aankoopproces uit handen. 

Checkmark small  Hoge kwaliteitsgarantie. Alle auto's worden afgeleverd inclusief minimaal 6 maanden Bovag garantie. 

Checkmark small  Vrijblijvende service. U koopt pas nadat u de auto heeft proefgereden en tevreden bent met het resultaat.

Checkmark small  Keuring & transport inbegrepen. Zo voorkomt u een miskoop en kunt u terecht voor een proefrit bij u in de buurt.

Een unieke service in Nederland

Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar de ideale auto. Eerst nemen wij contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Vervolgens gaan onze experts op zoek naar een auto die aansluit op uw wensen. Door gebruik te maken van ons netwerk en ervaring vinden wij uw ideale occasion binnen 5 werkdagen. Bevalt de auto? Dan halen wij deze naar Hoorn of Enkhuizen voor een grondige keuring. Zo voorkomt u een miskoop en weet u zeker dat de auto nog jaren mee gaat. Na de keuring nodigen wij u uit voor een proefit. Bent u tevreden met de auto? Dan koopt u deze direct bij ons. Gemakkelijk, snel. Zo hebben wij al voor meer dan 1.200 klanten de ideale occasion gevonden. 


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.