Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

peugeot 5008 access peugeot 5008 active

 

Wilt u liever een 3008 Private Leasen? Al vanaf €491,- per maand!

Bekijk de maandelijkse premies

 

"Wist u dat 95% van alle auto zoekenden bij voorkeur een auto koopt bij een autobedrijf i.p.v. een particulier? Dit vanwege de betrouwbaarheid van het bedrijf en het recht op garantie."

Wilt u alsnog uw huidige auto verkopen tegen een mooie prijs zonder de moeite van de verkoop? Wij ondersteunen u graag in de verkoop van uw auto. Wij bieden simpelweg uw auto aan terwijl deze in uw bezit blijft. Door van tevoren een prijs af te spreken weet u direct wat uw auto oplevert. Met ons netwerk aan kopers zijn onze verkopers in staat om ook uw auto te verkopen binnen een mum van tijd. Snel & zonder enige moeite van uw kant. Gratis & vrijblijvende service. 

Voordelen Auto Tensen verkoopondersteuning:

Checkmark small   Ontvang een eerlijke prijs voor uw auto

Checkmark small   Ontvang een hogere prijs dan de inruilwaarde van uw auto

Checkmark small   Wij verkopen onze occasions gemiddeld binnen 40 dagen

Checkmark small   Bespaar vele uren door het verkoopproces uit handen te geven

Checkmark small   Bespaar kosten voor de promotie van uw auto.

Checkmark small   Ontvang na verkoop direct de afgesproken prijs op uw rekening.

Checkmark small   Vrijblijvende & Gratis service.

Voor welke prijs kunnen wij uw auto verkopen? Vul het formulier in en wij laten het u binnen 1 dag weten!

 

Verkoop uw auto makkelijk & snel met behulp van onze verkoopondersteuning!

"Geen lage inruilprijzen, of u auto beneden waarde verkopen aan online platformen. Ontvang de prijs die u wilt!"

Steeds meer particulieren kiezen ervoor om hun auto zelf te verkopen op platformen als Marktplaats.nl. Waarom ook niet? u bepaalt zelf de prijs en hoeft de auto niet onder de martwaarde in te ruilen. Echter, meestal pakt dit in de realiteit niet uit zoals verwacht. Vooral in het geval van duurdere occasions, kopen mensen liever bij een autobedrijf. Dit voor de betrouwbaarheid, de zekerheid dat de auto is gekeurd en voornamelijk om gebruik te kunnen maken van de vele garantiemogelijkheden. Verder is een auto verkopen ook gewoon hard werken. Van het zoeken naar potentiële consumenten tot het regelen van proefritten en de aflevering van de auto. Om nog maar niet te spreken over de prijsonderhandeling. U heeft uiteindelijke een dagtaak aan het verkoopproces. Als professional nemen wij graag dit proces van uw over zonder dat u in hoeft te leveren op uw prijs.

Hoe werkt het?

"U hoeft alleen maar te wachten tot de auto verkocht is en uw bijdrage ontvangt."

Wij spreken samen van tevoren een prijs af en nemen de verkoop van uw auto over. Wij bieden de auto aan voor iets meer dan de afgesproken prijs om onze eigen werkzaamheden te kunnen compenseren. Dit bestaat uit het aanbieden van uw auto op verschillende autoplatformen waaronder deze website, Marktplaats en Gaspedaal. De arbeidsuren voor de verkoop, de keuring, het verzorgen van de garantie en aflevering van de auto nemen wij voor onze rekening. U hoeft alleen maar te wachten tot de auto is verkocht en uw bijdrage ontvangt. Dit zal gemiddeld niet lang zijn. Door onze ervaring, netwerk en prijsbepaling zijn we in staat om onze auto's gemiddeld binnen 40 dagen te verkopen. Verder zit u nergens aan vast in de tussentijd. Ook blijft u in bezit van uw auto tot wij een koper hebben gevonden. Reden genoeg om te kijken of consignatie verkopen bij u past.

Wilt u meer informatie? Bekijk direct onze voorwaarden voor onze verkoopondersteuning.

 Niet alleen uw auto verkopen maar ook een nieuwe auto kopen? Wij helpen u graag.

 

Wij bezorgen gratis in Hoorn & Enkhuizen voor een vrijblijvende proefrit.

95% van alle tweedehands auto's bevinden zich buiten uw eigen regio. Dit betekent dat de ideale auto voor de scherpste prijs meestal niet binnen handbereik ligt. Tot nu dan! Als eerste in Nederland bezorgen wij alle tweedehands auto's gratis naar Hoorn en Enkhuizen. Zoek en deel simpelweg de beste auto in Nederland en wij halen 'm op voor een vrijblijvende proefrit. Bevalt de auto niet? Dan betaal je ook niets. Wil je overgaan op een koop? Dan kan dit simpelweg bij ons. Altijd inclusief keuring en min. 6 maanden garantie. Geef nu jouw ideale auto op en wij controleren direct de beschikbaarheid. 

Uw naam
Ongeldige invoer
Kenteken van uw ideale occasion(*)
Vul a.u.b. de auto in die u heeft gevonden.
Email(*)
Om onze bevindingen met jou te delen hebben wij jouw email-adres nodig.
Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer
  

checkmark green
  Tijd & kostenbesparing
checkmark green
  Zekerheid over prijs & kwaliteit
checkmark green
  Binnen 2 dagen een vrijblijvende proefrit in Hoorn of Enkhuizen
checkmark green
  Wij controleren eerst de beschikbaarheid en nemen contact met u op. U zit dus nergens aan vast.

 

Bent u tevreden met de proefrit?

Koop de auto simpelweg bij ons en maak gebruik van onze Occasion Totaalservice. 

occasion bezorgen hoorn

checkmark smallAlle occasions worden geleverd incl. Bovag garantie en een eerlijke inruilprijs.

 

"U kiest gewoon de beste occasion, wij regelen de rest"- Jan Reus, directeur Auto Tensen

Heeft u online de perfecte occasion gevonden? Doe geen moeite, wij halen deze gratis naar Hoorn & Enkhuizen. Voorkom een eindeloze onderhandeling, onzekerheid over kwaliteit en onnodige reistijd & kosten. U kiest gewoon de beste occasion, wij regelen de rest. Wij hebben de mensen en middelen om de juiste prijs te onderhandelen, de auto te vervoeren en te keuren. Alle modellen en alle opties zijn mogelijk. U koopt de auto simpelweg bij ons voor de orginele prijs. Geen bijkomstige kosten voor onze unieke serviceverlening.  

Na een actieve zoektocht heeft u de ideale auto eindelijk gevonden. Inmiddels heeft u besloten deze auto te kopen en mischien al een proefrit gedaan. Toch blijft het onzeker of de kwaliteit van de auto goed is. Veel problemen bevinden zich namelijk onder de motorkap en zijn op het eerste gezicht niet te zien. Wilt uw een miskoop voorkomen? Laat uw auto dan door een van onze specialisten keuren. 

 

Bent u op zoek naar hoogste kwaliteit & scherpste prijs voor uw ideale occasions? Kies dan voor onze Occasions Ontzorg Service: zoeken + onderhandeling + transport + aankoopkeuring + onderhoud.

aankoopkeuring auto tensen hoornred checkmark

  Uitgebreide proefrit

red checkmark

  Inspectie op de brug

red checkmark  Schade inspectie

  Storingen uitlezenred checkmark

red checkmark  Scherpste prijs in NL

red checkmark

  Inzicht in toekomstige onderhoudskosten

red checkmark

  Alleen in Hoorn & Enkhuizen

 

 

 

 Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Vul a.u.b. de auto in die u heeft gevonden.
Ongeldige invoer
Om onze bevindingen met jou te delen hebben wij jouw email-adres nodig.
Ongeldige invoer

Uw ideale occasion nog niet gevonden? Geen probleem. Onze experts gaan graag voor u op zoek.

Vind uw ideale occasion

Binnen Auto Tensen is ons doel om voor iedere klant de ideale auto te vinden. Hebben wij deze auto niet in voorraad? Dan gaan wij graag voor u op zoek. Met deze unieke service garanderen wij dat alle klanten op de juiste manier ondersteunt worden. 

 Checkmark small Vind uw ideale auto tegen uw prijs. Met 25 jaar ervaring vinden onze experts uw auto uit het gehele occasion aanbod in Nederland.

Checkmark small  Besparing moeite en kosten. Een auto kopen is al stressvol genoeg. Wij nemen graag het gehele zoek- en aankoopproces uit handen. 

Checkmark small  Hoge kwaliteitsgarantie. Alle auto's worden afgeleverd inclusief minimaal 6 maanden Bovag garantie. 

Checkmark small  Vrijblijvende service. U koopt pas nadat u de auto heeft proefgereden en tevreden bent met het resultaat.

Checkmark small  Keuring & transport inbegrepen. Zo voorkomt u een miskoop en kunt u terecht voor een proefrit bij u in de buurt.

Een unieke service in Nederland

Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar de ideale auto. Eerst nemen wij contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Vervolgens gaan onze experts op zoek naar een auto die aansluit op uw wensen. Door gebruik te maken van ons netwerk en ervaring vinden wij uw ideale occasion binnen 5 werkdagen. Bevalt de auto? Dan halen wij deze naar Hoorn of Enkhuizen voor een grondige keuring. Zo voorkomt u een miskoop en weet u zeker dat de auto nog jaren mee gaat. Na de keuring nodigen wij u uit voor een proefit. Bent u tevreden met de auto? Dan koopt u deze direct bij ons. Gemakkelijk, snel. Zo hebben wij al voor meer dan 1.200 klanten de ideale occasion gevonden. 


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.