Occasion service slider Peugeot specialist hoorn Citroen specialist hoorn

Peugeot presenteert: Les Grand Heures Automobiles

PCA nieuws 01 08 2017 foto1

Hét historisch autosport evenement!

Dit belooft een geweldig spektakel te worden voor alle liefhebbers van de historische auto- en motorsport:

Les Grandes Heures Automobiles, op 23 en 24 september op het al even historische circuit van Montlhéry bij Parijs. Peugeot is official partner.

PCA nieuws 01 08 2017 foto2 Medium

Het is nog net geen 24-uursrace, maar op het evenement kun je wel bijna de klok rond van auto- en motorsport van de bovenste plank genieten. Tenminste, als je een liefhebberij hebt in de geschiedenis van de autosport en graag (terug)kijkt naar de heroïsche races van weleer. En natuurlijk naar de schitterende, zeer tot de verbeelding sprekende auto’s en motoren die in het verleden de strijd met elkaar aangingen.

 

PCA nieuws 01 08 2017 foto3 Medium

Kombocht

De locatie kon niet beter gekozen worden: het circuit van Linas-Montlhéry, gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw en het strijdveld van menig race en vooral van veel snelheidsrecordpogingen. Peugeot was er vroeger ook aanwezig, zoals met de vermaarde blauwe 404 Coupé die er records voor dieselauto’s bij elkaar heeft gesnord. Het circuit is schitterend gelegen en biedt de toeschouwers op het binnenterrein vanwege de enorme kombocht een uniek uitzicht op de langsrazende auto’s en motoren. Dat binnenterrein zal gevuld zijn met talloze historische voertuigen - er is enorm veel te zien en te beleven.

 

 

PCA nieuws 01 08 2017 foto4 Medium

Van 304 tot 308

Peugeot neemt als official partner van het evenement een fraaie selectie historische race- en rallywagens mee. Bij vorige edities was dit onder meer de razendsnelle 205 Turbo 16 Groep B rallywagen van begin jaren 80, voor deze editie (de derde inmiddels) komen in elk geval de 504 en de 204 coupé in actie die ook hebben deelgenomen aan de Tour Auto 2017. Daarnaast stelt Peugeot de modellen centraal van de ‘3-reeks’, dus van de 304 tot en met de nieuwe 308. Verder kondigt het merk nog een aantal verrassingen aan die de komende weken worden geopenbaard.

 

 

PCA nieuws 01 08 2017 foto5


Feestje
Het evenement begint zaterdagmorgen al om 9:00 uur en eindigt die dag pas om 22:00 uur. Ja, de Fransen weten wel een feestje te bouwen. Het betekent ook actie in het schemerdonker, wel zo speciaal voor de liefhebbers! De volgende morgen gaat het circus al om 8:30 van start, om vervolgens pas tegen 19:00 uur te eindigen. Het circuit van Linas-Montlhéry ligt iets ten zuiden van Parijs - een afstand die vanuit Nederland gemakkelijk is te overbruggen.

Meer informatie: lesgrandesheuresautomobiles.com

Daarom Autobedrijf Tensen

Checkmark small  Scherpe prijzen tegen de kwaliteit van een dealer

Checkmark small  Altijd een prijsopgave vooraf

 Checkmark small Haal & brengservice of Gratis vervangend vervoer

Checkmark small  Deskundig onderhoud alle merken

Checkmark small  Onderhoud met vaste prijs


PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom Tensen?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt

/* */