Occasion service slider Peugeot specialist hoorn Citroen specialist hoorn

26 10 2016 foto1aCitroën werkt hard aan zijn imago en kiest voor een duidelijke, nieuwe identiteit. Waar beter dan op de afgelopen Parijse autosalon kon het dat beter tot uiting laten komen? Voor een knusse, comfortabele ervaring moest je beslist bij Citroën zijn, zo bleek.

26 10 2016 foto2a

Comfort.
Bij Citroën schrijven ze dat door-en-door Franse begrip met een hoofdletter C. Omdat auto's er stilstaan en je dus niet de aangename vering kunt testen, is de stand de aangewezen plek om een en ander tot uiting te laten komen. Dat hebben de bezoekers van de Parijse autosalon prachtig kunnen ervaren.

26 10 2016 foto3a

Feel Good
Het ging Citroën erom hun gasten te onthalen op een feel good experience. Tussen de nieuwe modellen van het merk, met de geheel nieuwe C3 in de hoofdrol, stonden om die reden inspirerende kunstwerken opgesteld. De stand had meer weg van een moderne lounge dan van een autostand; de aankleding was daarom niet gemaakt van koele, hightech-materialen, maar van naturelle stoffen en vooral veel lichtgekleurd hout. In het midden stonden zachte, citroengele sofa's opgesteld, in de stijl van de zetels die in de schitterende nieuwe concept car CXperience zijn toegepast.

26 10 2016 foto4a

Hoge woorden
Prachtig is hoe de standbouwers manshoge woorden hebben gebruikt om de stand mee te bouwen: 'easy', 'optimisme', 'smile' en 'creative' zijn enkele van de termen die de bezoekers moesten inspireren. Sommige delen van de wand waren als enorme beeldschermen opgebouwd. Het meest bijzonder waren de prachtig ingerichte huiskamers, die optimaal verbeelden waar Citroën tegenwoordig voor staat: comfort, creativiteit, vriendelijkheid, geriefelijkheid en Frans design.

26 10 2016 foto5a

WRC
Speciale aandacht was er uiteraard voor de nieuwe Citroën C3 en de daarvan afgeleide rallywagen, de C3 WRC. Die laatste verscheen als concept, maar de wedstrijdversie zal niet veel verschillen van de getoonde auto. Eigenlijk wel zuur voor de coureur en navigator die hem straks over de internationale rally's gaan jagen; van al dat comfort krijgen zij geen greintje mee…

 

Daarom Autobedrijf Tensen

Checkmark small  Scherpe prijzen tegen de kwaliteit van een dealer

Checkmark small  Altijd een prijsopgave vooraf

 Checkmark small Haal & brengservice of Gratis vervangend vervoer

Checkmark small  Deskundig onderhoud alle merken

Checkmark small  Onderhoud met vaste prijs


PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom Tensen?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt

/* */