Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Private Lease Hoorn

Wilt u onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag? Dan is Private Lease voor u de uitkomst. En wilt u dat doen via uw vertrouwde autogarage in de regio Hoorn, Enkhuizen? Auto Tensen biedt u nu Private Lease, in samenwerking met Private lease aanbieder Lease’m.

Private Lease compleet en zonder verrassingen

Een auto private leasen staat gelijk aan onbezorgd rijden zonder verrassingen. En dat voor een vast maandbedrag. Bij ons is een private leasecontract altijd zeer compleet. Zo zijn onderhoud, reparatie, banden, 24/7 Pechhulp, een complete all-risk verzekering, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting en nog veel meer inbegrepen. U weet waar u aan toe bent en blijft altijd mobiel. Ook kunt u direct uw huidige auto aan ons verkopen, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Zekerheid voor u: Keurmerk Private Lease

Gaat u Private leasen via Auto Tensen? Dan is dat een goede keuze. Want u profiteert dan ook van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Onze partner Lease’m heeft namelijk het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is voor jou hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private lease overeenkomst af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease keurmerk biedt:

 1. Eerlijke voorwaarden: Algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.
 2. Compleet product: dit betekent dat er volledige duidelijkheid is wat er in de leaseprijs zit. Jouw Lease’m private lease contract is dus altijd inclusief reparatie, onderhoud van banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt, samen met jou, hoeveel je wilt en kunt betalen voor je private lease contract. Dit biedt jou zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten ook werkelijk financieel kunt dragen.
 4. 14 dagen bedenktijd: Je hebt het recht om zorgeloos te genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze te maken. Op basis van het consumentenrecht heb je daarom 14 dagen bedenktijd.
 5. Zekerheid bij klachten: Krijg je te maken met een geschil (waar we niet vanuit gaan)? Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Geïnteresseerd in Private Lease via Lease'm? Kies direct uw droom auto hieronder. 

 

Waarom Leasen?

Leasen is rijden zonder zorgen. U loopt geen risico omdat reparaties en onderhoud bij de prijs inbegrepen zijn. Dus geen verrassingen achteraf!

In tegenstelling tot het kopen van een auto (op afbetaling), least u voor een vast 'all-in' maandbedrag een nieuwe auto. Met één 'all-in' maandtarief weet u exact wat de auto u kost. Het enige wat u buiten het leasecontract zelf betaalt, is de brandstof.

Unieke Inleverregeling

Vaak zit het mee maar soms zit het tegen. In goede tijden kunt u met gemak verplichtingen aangaan, maar wat gebeurt er als u bijvoorbeeld uw baan verliest? Dankzij de unieke optionele inleverregeling van lease'm hoeft u in onzekere tijden niet wakker te liggen van de financiële verplichting die hoort bij uw privé leasecontract.

Uw Private Lease voordelen

 Checkmark small Vast maandbedrag

Checkmark small  Onderhoud & banden bij Auto Tensen

Checkmark small  Persoonlijke service

Checkmark small  Aflevering met volle tank

Checkmark small  Uw eigen auto inruilen

 

Zo werkt het:

 • Kies uw leaseauto
 • Neem contact met ons op via info@autotensen.nl of 0229-235544
 • Wij regelen het verder voor u, inclusief afsluiten contact, levering en onderhoud.

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom Tensen?

 • Grootste aanbod occasions

 • Gratis haal- en brengservice

 • Beste prijzen

 • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt