Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Waarom uw katalysator vervangen?

Arrow small Als de katalysator stuk is dient deze vervangen te worden. De katalysator is verantwoordelijk voor het filteren van de schadelijke uitlaatgassen van uw auto. Na lang gebruik kan het reiningingssysteem van de katalysator stukgaan. Dit is zowel slecht voor uw auto als het milieu. Laat daarom z.s.m. uw katalysator vervangen.

Arrow small Een kapotte katalysator verbruikt meer brandstof. Meer brandstofverbruik leidt tot hogere brandstofkosten. Deze kosten kunt u voorkomen door de katalysator tijdig te laten vervangen. 

Wanneer uw katalysator vervangen?

Arrow small Op het moment dat de katalysator stuk is, gaat er een waarschuwingslampje branden in uw dashboard. Laat, in dit geval, direct uw katalysator vervangen door een specialist.

Arrow small Vaak merkt u ook zelf dat het onderdeel stuk is omdat uw motor minder vermogen lijkt te hebben. Het is van belang om zo snel mogelijk de katalysator te laten vervangen. Zo voorkomt u onnodige kosten. Een katalysator vervangen is een prijzige reparatie. De reden hiervoor is dat het onderdeel is geïmpregneerd met edelmetalen, die via een chemische reactie, zorgen voor het zuiveren van de uitlaatgassen. Toch kan het ook voorkomen dat de bevestiging verroest is of alleen de sensor vervangen dient te worden. Dit scheelt weer in de kosten. Daarom is het van belang om eerst een erkend onderhoudspunt te raadplegen voor een eerlijke prijsindicatie.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact op of komt gerust langs voor gratis & vrijblijvend advies!

 

Reparatie & Onderhoud bij Auto Tensen in Hoorn

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals u, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden. U ontvangt kwaliteits-onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en Auto Service Netwerk. Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten. Wij geven u gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen en ontvangt u altijd de service de het beste aansluit op uw auto. Bekijk ook onze andere services: APK keuringOnderhoudsbeurtAirco onderhoudRemblokken & RemschijvenUitlaat serviceSchokdempersAutolampenDistributieriemKatalysatorWaterpomp

 Checkmark smallScherpe prijzen door scherp uurtarief. Betaal nooit teveel voor een katalysator.

Checkmark small  Standaard 12 maanden garantie. Op fabricage en montagefouten van uw katalysator.

 Checkmark small Haal & brengservice of Gratis vervangend vervoer

Checkmark small  Toplocatie in centrum Hoorn

Onderhoud & reparaties


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.