Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Autotensen hoorn garage Occasion service slider Autotensen hoorn ingang Autotensen hoorn leestafel Autotensen hoorn pad voorraad
preload image preload image

Betrouwbaar auto onderhoud voor alle merken en modellen tegen een scherpe prijs?

Dat wil toch iedereen? Met meer dan 60 jaar ervaring hebben wij de kennis en de middelen verzameld om betrouwbare auto onderhoud & reparaties te verlenen in Hoorn tegen de scherpste tarieven. Als onderdeel van het Auto Service Netwerk zijn wij in staat om kwaliteits-onderdelen in te kopen tegen scherpe tarieven. Combineer dit met een competitief uurtarief en u begrijpt hoe wij in staat zijn onze diensten aan te bieden tegen unieke tarieven. Bij Auto Tensen Hoorn kunt u terecht voor onderhoud en reparaties voor alle merken en modellen auto's.

Maak direct een afspraak

 

Naar welke type onderhoud bent u op zoek? Klik op uw voorkeur voor meer informatie.

auto onderhoud hoorn

Natuurlijk verzorgen wij ook alle andere auto reparaties voor scherpe prijzen waaronder: 

Bij Auto Tensen Hoorn bent u meer dan een klant.

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals jij, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden.

Kwaliteit auto onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en Auto Service Netwerk. In onze no-nonsense werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Met 4 bruggen en ons team van experts zijn wij in staat om u snel en vaardig van dienst te zijn. 

Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten. Wij leveren simpelweg dezelfde kwaliteit auto onderhoud & reparaties voor een lagere prijs. Hierdoor zijn wij in staat geweest om onze klanten aan te houden voor de lange termijn en een sterke band op te bouwen. U bent dan ook altijd welkom voor gratis advies of een kopje koffie.

Wij geven u gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen en ontvangt u altijd de service de het beste aansluit op uw auto. Hierbij houden wij rekening met kostenbesparing op de lange termijn. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor adhoc auto reparaties. Echter, wij adviseren graag preventieve auto reparaties om onnodige hoge kosten in de toekomst te besparing. Wij behandelen onze klanten graag hoe wij zelf als klant behandeld zouden willen worden.

Woont u in Enkhuizen? Maak dan een afspraak voor uw Onderhoud en Reparaties via de volgende link: autotensen.nl/apk-keuring-enkhuizen

Maak direct een afspraak

 

Daarom Autobedrijf Tensen

  • Groot aanbod occasions
  • Scherpe prijzen voor onderhoud & reparaties
  • Persoonlijk service
  • Sinds 1953 Dé Stadsgarage van Hoorn

Onderhoud & reparaties


PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt