Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

onderhoud & reparaties hoorn
preload image preload image

Als lid van het merkonafhankelijke Auto Service Netwerk zijn wij in staat om APK keuringen uit te voeren voor alle merken en modellen, door gecertificeeerde monteurs.

Na het afronden van de APK adviseren wij u gaag vrijblijvend in eventuele werkzaamheden die uit de APK voortkomen. Dit om onnodige kosten te voorkomen en er zeker van te zijn dat u veilig de weg op gaat. Wilt u deze werkzaamheden door ons laten uitvoeren? Dan kunt u gerust bij ons terecht, tegen vaste lage tarieven.

Gratis Haal-en-Breng service i.v.m. het Corona virus

Om ervoor te zorgen dat wij onze klanten, ondanks het Corona virus, tot dienst kunnen zijn hebben wij een Gratis Haal-en-Breng service in het leven geroepen. Dit om ervoor te zorgen dat u als klant de verplichte APK aan de auto kunt laten verrichten, zonder enig fysiek contact. 

Maak een afspraak  Contact opnemen

Ons APK tarief is € 17,50. Deze prijs is incl. afmeldkosten voor Benzine of Diesel.  

 

Gratis APK keuring Hoorn bij Autobedrijf Tensen?

Jazeker, dat kan! Als u uw APK keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd gratis. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend. Bent u in het bezit van een PCA PLUS pas? Dan heeft u altijd recht op een gratis APK keuring in combinatie met - ongeacht - welke onderhoudsbeurt! Neem gerust contact op voor meer informatie.

automonteur autotensen

 

APK keuring bij Autobedrijf Tensen Hoorn:

Arrow small RDW-erkende APK keuring voor de scherpste prijs!

Arrow small Gekeurd door BOVAG erkende keurmeesters.

Arrow small Uitgevoerd door een merkonafhankelijke specialist met meer dan 60 jaar ervaring.

Arrow small Inclusief viergas- & roetmeting.

Arrow small Inclusief afmeldkosten voor zowel benzine als diesel.

Maak direct een afspraak


De Algemene Periodieke Keuring (APK)

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Als uw personenauto of bedrijfsauto ouder is dan drie jaar en niet zwaarder is dan 3.500 kg, dan dient uw voertuig jaarlijks te worden gekeurd. Een noodzakelijk kwaad denkt u misschien. Toch is het belangrijk om te weten dat de APK er voor uw veiligheid en ons milieu is. Als uw voertuig of het voertuig van een andere weggebruiker technische tekortkomingen heeft, is de kans op een ongeluk immers een stuk groter. Let wel: de APK is een momentopname en gericht op de verkeers­veiligheid. Als uw voertuig APK is goedgekeurd, betekent dat dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Een regelmatige controle van uw auto is dus belangrijk.  APK Keuring controlepunten:  De onderdelen waarop de keurmeester, conform de door de overheid voorgeschreven richtlijnen, de voertuigen controleert zijn o.a. - Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie) - Milieu (uitlaatgassen, roetmeting of viergasmeting) - Algemeen (kentekenbewijs deel I, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof) Nadat de auto is gekeurd, ontvangt u een keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van de auto. Het keuringsrapport moet u altijd bij u hebben in de auto. De politie kan er om vragen.

Maak hier uw afspraak

Uw APK Keuring

Checkmark small  Alle Merken & Modellen 

Checkmark small

  Gecertificeerde monteurs

Checkmark small  Gratis Haal-en-Brengservice

Checkmark small  Gratis APK bij grote beurt


Waarom Tensen?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.